Alla inlägg under april 2009

Av Marie - 9 april 2009 09:12

japp - så går man en ny spännande framtid till mötes.

Jag kan dyka upp i en hemglasbil, iklädd blå keps - på en gata nära dej, eller  så står jag i hörnet av en ica butik och delar ut smakprov. Kanske knackar jag på och försöker på ett aggressivt sätt kränga en påse nybakat bröd för 99 kronor. Eller så ringer jag och säljer prenumerationer på Bamse.

Det är alltid spännande att inte veta vad man ska göra, eller hur mycket pengar som kommer ned i plånboken. Det är så spännande att se om pengarna kommer att räcka till räkningar så jag slipper hoppa bungejump och leva on the edge nu. Det blir tillräckligt rafflande att hamna i utanförskapet (som Reinfeldt och grabgarna kallar de arbetslösa) och allt detta kan jag tacka min arbetsgivare för som lägger ned hela radiotidningen och outsoursar verksamheten. häpp.

så var det roliga över. Men nu blir mitt liv lika spännande osm en teveserie- som en dokusopa i trettisex delar. Missa inte nästa spännande avsnitt..

jag tänker citera en åldrig man i rosa träniningsoverall som blivit protad från svenska akademins korridorer:

- ääääääää ntligen!

Av Marie - 8 april 2009 18:14

stora röda medaljonger. nytt mörkt golv. funderar på att annonsera på långtradarfiket, kanske man kan göra sig en hacka.

Av Marie - 7 april 2009 07:43

sitter här vid köksbordet och gäspar. kom i säng vid halv två och somnade vid halv tre. när väckarklockan drog i gång i morse ställde jag fram den till kvart över sju - och tänk vi hann i alla fall. Sonen anpassade sig till att vi hade bråttom och jag fick sova lite längre. Nu ska frukosten tryckas ned i maggen - Wolfgang snart kliva in geom dörren (han ska taptesera kök och hall...behöver jag säga att kökstapeterna var ett dåligt val. de ser ut som horhustapeter, vinröda - stora medaljonger)...

så ned til Kat och revidera akt två av drömspelet.

I have a good feeling about this - nu vänder det.

Vi ska ju träffa Bo-Gunnar (omskrivning för känd svensk artist) på torsdag. Yes!!! nu tar vi ett steg närmare - för varje dag.

M&M here we come :-)

Av Marie - 7 april 2009 00:12

nu har systemet kukat ur fullständigt. doppar vawen i ett program som ser ut som en fisk...den snurrar och voila dokumentet blir en ogg som doppas i FTP protokololet för att landa i kaknästornet. Men det är här någåt blir helgalet. får göra om och göra om och klockan tickar...när kan jag få ett okejmeddelande så jag fåråka hem - gäsp. djävla fisken djävla näcken (ja symbolerna ser ut så) jag vill hemm ZZZZZZZZZZZZZ

Av Marie - 6 april 2009 21:58

och jag hör dom säga. man på väg genom city mot mac donalds med yxa.

åhhh nej, vart är vå på väg - hoppas han inte har ngt ont i sinnet.

vad är det som händer ?

...när jag kommer ut från radiostudion får jag veta att det hela fick en lugn upplösning. De fann mannen som bar på yxan. omständigheterna är okända.

kanske var det inte så dramatiskt som det först lät på polisradion - får man hoppas.

Av Marie - 6 april 2009 20:15

eller är det något annat som piper i mitt öra

kanske är jag trött

tr---öööööööööööööööööööööööötttttt

Av Marie - 5 april 2009 23:10

stolt för att minäldsta jänta tog över där jag vek av - vek av för att jobba. Short story: har väninna med dyslexi som kämpar med en 7,5 poeängskurs i åldrande. Jag har hjälpt henne massor av timmar i helgen med att formulera meningar om ätproblematik vid demens, alzheimers samt stroke. VI har bläddrat i en uppsjö av facklitteratur -kämpat - kämpat, så när det var dags för mig att åka till jobbet. kände jag att hjälp, blir hon klar (deadline vid midnatt) men då tog min förstfödda vid och hjälpte en kvinna i nöd. Sida vid sida sitter de vid henens dator och knappar in ord meningar och kämar mot klockan.

Sistahoood. Vad vore vi kvinnor utan sisterhood.

Av Marie - 5 april 2009 15:31

nej då dom är lika viktiga dom.

JAg har inte glömt dej Bo-Gunnar (arbetsnamn för teveserien). Inte heller Drömspelet...ej heller kortfilmen eller romanen. Men just nu har jag släppt in de två andra i artikeln här under: Resan hem och Honungsmorgnar, i mitt speciella rum där de får extra mycket ljus och kärlek. sådant är viktigt för att plantor ska gro och växa sig starka.

Presentation

Omröstning

Vilklen är Bästa åretom aktiviteterna?
 Att gå barfota i gräs
 Att gå barfota på grus
 Att gå barfota i gyttja
 Att trampa vindruvor barfota
 Att gå barfota i varm sand
 Att gå barfota i våt sand
 Att få maskrosor mellan tårna när man är nakenbarfota
 Att gå barfota på varm asfalt
 Att gå barfota på kall asfalt
 Att gå barfota på sn och is

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

arbetsgivare

Marie Buhrs CV med mera lösenordsskyddat


Ovido - Quiz & Flashcards