Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 23 mars 2009 23:50

hmmm

fick 2:n thoughts om filstorleken i radiostudion så jag parkerade bilen vid bankfickan, promenerade in på jobbet och ringde terracoms support. allt verkade okej, nu ska jag bara vänta tio minuter fall hon upptäcker något. det är tre minuter kvar ochjag har alrig varit med om att klockan går långsammare. suck....

Av Marie - 23 mars 2009 17:41

men först blev det et tlångt telefonsamtal med en väninna. fick dåligt samvete. Sonen satt och räknade mynt under hela sagan. Han fick ihop 36:50. Mamma kan man köpa snus för det, undrade sonen.

Gulla vacker. Han tyckte synd om storasyster som hade snusabstinens och mamma som förklarat att hon hade slut på pengar. skamsen åkte jag till macken och skrev upp ett paket snus. I gengäld fick stora syster förhöra lillebror på läxan.

Av Marie - 23 mars 2009 14:28

super duper depp. super dupe rdepp. Vet inte varför man känner sig så låååååååg. Men jag har inte tid att vara låg för nu slor sonen mej med ett paraply om jag itne berättar kejsarens nya kläder.

Av Marie - 22 mars 2009 11:47

med två hundra kronor i börsen styr jag kosan (snart) mot Mobacken för en intressant lunch. En ensam kvinna i ett stort hus lusläer tidningen för att hitta spännande kvinnor att bjuda på en bit mat och lite prat. (maten kostar 200 kronor) JAg som är en nyfiken natur (och lättsmickrad) tänker åka för jag är så nyfiken på vilka jag kommer att möta.

Man vet ju aldrig...

nu måste jag snart leta rätt på kläder att ha på jobbet i natt (inget, absolut inget rent och jag vil INTE ha kjol). nej nej.

....

det blev kjol, va fan gör man när alla kläder ligger på golvet och luktar unket - tvättar, ja just det ja...

Av Marie - 20 mars 2009 09:47

hela kvällen låg sonen och kliade sig och hade besvär. Och mig kunde man inte nå för telefonen hörs inte in i nya superljudisolerade radiostudion. (ljudet är bättre säger kollegorna i norr).

Imorse var allt kli borta och sonen fick en fridag från skolan för distriktsköterskan ville ändå inte träffa oss.

Nu kommer snart en god vän på kaffe. sonen ärutttråkad ser på tecknade barnfilmer (Bernard, en isbjrön som gör bort sig hela tiden. HAn är faktiskt jätterolig) och åker skateboard när han inte underhåller oss med trick i trollerilådan.

Så kommer väninnan - en timma sent, men ändå välkommen. vi umgås i turbo fart och så drar jag med henne på en kort-kort dogwalk och nästan kör ut henne för att jag ska hinna på vårdcentralen med stora flickan och parkera den lilla pojken hos mormor. Hinner in ett skaft till en syrra och disktuera vilka sprutor man behöver ta om man ska resa till Tunisien. Så hemmåt, in med handbromsen - in på ica och handla. Stora flickan gör mat jag duschar. Snart ska jag till jobbet och fan,fan,fan har inte hunnit gå en timma på steppern. Tänker ta igen det i natt. Stora flickan ska hyra Låt den rätte komma in. Se rysare och gå på trappmaskin i en och en halv timme, om jag så sover när jag kommer hem ska jag ta mig igenom ett trapp-pass. Basta!


Av Marie - 19 mars 2009 19:13

hon har avancerat från luftcittra till the real thing:

http://www.youtube.com/watch?v=P5mcx5NwnJM

nu är du en stolt ägare av TVÅ hela 2 cittror och då snackar jag INTE franska bilar.


här är luftcittran, favourit i repris:

http://mariebuhr.bloggagratis.se/2008/03/29/602667-min-mamma-ar-varsta-grym-pa-luft-cittra/


You go mami :-) tänk att du ligger på youtube...

p.s mamma är tanten till vänster om dragspelaren (längst ut till höger), hon står lite snett bakom honom


Av Marie - 19 mars 2009 11:00

jippikayej motherfucker! Känn dej besegrad uppskjutardjävulen. En timme på trappmaskinen, vad säger du om det - va!!!!

Av Marie - 19 mars 2009 08:09

upppskjutardjävulen sitter på min axel och skrattar. Han viskar i mitt öra att jag kan lika gärna skippa trapppmaskinen. Han får mig att läsa mitt gamla filmmanus i stället för att gå igenom musikteatern och göra ändringar.

Uppskjutardjävulen måste få en injektion i halsen så han somnar och slutar viska förföriska saker i mitt öra som handla rom L-ä-t-t-j-a.


I dag är det personalinformation på jobbet mellan nio och tolv. Jag orkar inte åka dit, för vad ska jag göra mellan klockan tolv oc h fem (när jag börjar jobba) . Jag b ehövs hemma, fixa middag åt familjen och sådant. Men, men det är säkert en massa snack på jobbet när man kommer, så man får ändå veta i grova drag. Och skulle man få kicken så lär man ju märka det  om man säger...

Nä nu ska jag ge mig i kast med vårt drömspel..tamejafan!

Presentation

Omröstning

Vilklen är Bästa åretom aktiviteterna?
 Att gå barfota i gräs
 Att gå barfota på grus
 Att gå barfota i gyttja
 Att trampa vindruvor barfota
 Att gå barfota i varm sand
 Att gå barfota i våt sand
 Att få maskrosor mellan tårna när man är nakenbarfota
 Att gå barfota på varm asfalt
 Att gå barfota på kall asfalt
 Att gå barfota på sn och is

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

arbetsgivare

Marie Buhrs CV med mera lösenordsskyddat


Ovido - Quiz & Flashcards