Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Marie - 12 mars 2009 14:55

jag tror jag ska låsa in mig i ett rum och bara lyssna på JAques Brel och Edit Piaf och meditera. Till sist vinglar man ut ur skrubben med basker och ett vemodigt svårmod och en intressant hålögd look.

Av Marie - 12 mars 2009 13:08

sitter här och inser precis att det finns en värld utanför den lilla byn jag bor i. Är hos väninnan och hjälper henne skriva på hennes högskolegrej (lite dyslexi) och hon kämpar på med att skriva om demens och demensvård. Hennes stora flicka är i sydafrika och praktiserar på ett hotell, bor i ett township..va fan skriver jag hon bor i en gated community...., men det rara gayparet som har hotellet har tänkt till och ger henne ordentliga utmaningar i jobbet och häromdagen skickade de ut henne på en gudiad tur till ett Township. Hon kom tillbaka omskakad med tårar i ögonen. Ja, Sydafrika är ju ett land med stora problem, va bra att de tänkte till och lät henne skymta det för en stund.

Det är inte alla småttingar som växer upp i dag och är kring tjugo som vet vem Nelson Mandela är. Han är över nittio och klar i knoppen.

Här sitter jag och lyssnar på en tvättmaskin som duknar och jag och Eva har övergått till att prata politik i stället för att jobba med hennes högskoleuppsats.

VI jobbar på. JAg tänker på Zuma och ANC och jag tänker på problemen i Zimbabwe. Det är tryggt att grannens flicka får lagom dos av eländet, hon kan ju inte direkt bo i ett townwhip och göra praktik hon måste ju bo i en gated community,för att fixa det, för att leva tryggt.

Nu ska vi ut och röka - hon röker jag babblar så dricker vi massor av kaffe.


Min väninna läser högt. Tidiga symptom på alzeimers; ett vanligt symptom är minskad sexuell lust - kring femtio ungefär. AJ fan. så om man går omkring och är småkåt för jämnan är det ingen fara då.

Presentation

Omröstning

Vilklen är Bästa åretom aktiviteterna?
 Att gå barfota i gräs
 Att gå barfota på grus
 Att gå barfota i gyttja
 Att trampa vindruvor barfota
 Att gå barfota i varm sand
 Att gå barfota i våt sand
 Att få maskrosor mellan tårna när man är nakenbarfota
 Att gå barfota på varm asfalt
 Att gå barfota på kall asfalt
 Att gå barfota på sn och is

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

arbetsgivare

Marie Buhrs CV med mera lösenordsskyddat


Ovido - Quiz & Flashcards